stenen-zee

Over mijzelf

Ik ben 62 jaar, getrouwd en vader van 2 jongens.
Aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen studeerde ik wiskunde en biologie en was een aantal jaren werkzaam in het onderwijs voordat ik in dienst kwam bij de Gemeente Enschede. Daar werkte ik aanvankelijk aan milieuvraagstukken en deed ervaring op met meerdere teams. De laatste tien jaar voerde ik als senior ontwikkelspecialist bij de gemeente ontwikkeltrajecten uit met teams en afdelingen en coachte ik medewerkers en leidinggevenden met ontwikkelvragen van allerlei aard.
Met veel plezier heb ik in totaal 24 jaar voor de gemeente Enschede gewerkt. In 2014 heb ik de stap gezet naar full-time ondernemerschap met mijn eigen praktijk IP Training en Coaching. Zo kan ik zelf volledig eigen verantwoordelijkheid nemen over wat ik doe en hoe ik dat doe.

Coaching - natuurlijk en ervaren
Mijn ervaring met ontwikkelen en mijn oprechte nieuwsgierigheid naar de unieke kracht van de mensen die ik begeleid, maken dat ik op een vertrouwde en natuurlijke manier contact maak en hierdoor gemakkelijk een goed leer- en ontwikkelklimaat creƫer. Voor mij als coach is het steeds weer een grote voldoening om te zien dat de 'puzzelstukjes in elkaar vallen' en de coachee bewust en krachtig zijn eigen weg gaat.

Effectieve combinatie
Ik help mensen uit te vinden wat ze werkelijk inspireert en waar ze energie van krijgen. Daar zit immers hun (werk-levens)kracht en vitaliteit.
Tegelijk ben ik gespecialiseerd in het bewust maken en oplossen van eigen weerstanden en belemmeringen daarin.
Hierdoor wordt je zelfbewuster en ben je beter in staat contact te maken met je eigen kracht en deze te gebruiken in je werk.
Deze combinatie blijkt in mijn coachingstrajecten steeds weer de sleutel tot heldere inzichten en werkende antwoorden.


Tot slot mijn kernwaarden: bewustzijn, zingeving, verbinding, respect, vertrouwen, doel- en resultaatgerichtheid.

Op  linkedin.com/in/ivoplatvoet/ vindt je meer informatie over mijn opleidingen en werk. 

Heb je vragen, of wil je nog meer weten? Bel me gerust op 06 425 24 440, of mail me.

STIR LOGO met streep groot025x

 

ST!R erkend coach

Lid van de Landelijke Beroepsvereniging van Supervisoren en Coaches: LVSC

Geregistreerd docent in Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

 

Logo-IP-Training-en-Coaching-site